top of page
  • Patrick Ellman

Dafgårds Fabriksbutik

Företaget Dafgårds startade hemma hos Gunnar Dafgård i Källby år 1937 och är idag ett modernt storföretag som drivs av tredje generationen så Dafgårds är fortfarande ett familjeföretag.

Dafgårds producerar färdiglagad portions mat, bröd, bakverk och desserter och de ser dem i varje matbutik i Sverige och deras kändaste produkter är bland annat kåldolmar, köttbullar och lasagne men det finns så mycket mer att nämna.

Om företagsbutiken i Källby

Företagsbutiken ligger i Källby och är en outletbutik där du kan göra ett par riktiga bra klipp.

Man säger allmänt att man åker till Källby för Dafgårds är synonymt med Källby.

Vissa varor här kan du köpa till mycket bra pris som tex Billys för 5 kronor styck, flerpack kanelbullar för 99 kronor, hamburgare för runt 7 kronor styck vid köp av ett flerpack, portionsrätter för runt 10 kronor styck och mycket mer. Butiken var större än jag trodde och jag gjorde ett bra köp så jag gick hem nöjd.

Öppet tider

Tisdag-fredag 10:00-18:00

Lördag 10:00-15:00

Söndagar 11:00-15:00

Följ butiken på Facebook https://m.facebook.com/dafgardsfabriksbutik/ för där lägger de upp aktuell information och om aktuella kampanjer.

Att ta sig till Dafgårds företagsbutik

Företagsbutiken eller outleten som jags skulle kalla den ligger i det lilla samhället Källby öster om Lidköping vid Vänern i Götene kommun i västra Götaland.

Kommer du från Göteborg som vi gör så valde vi att köra på E20 norrut mot stockholm och följa skyltarna mot Lidköping för att sedan köra mot det lilla samhället Källby. Denna väg tar nästan 1,45 timma och det är drygt 14 mil till Källby från Göteborg.

Vill du åka kollektivt så är det möjligt också men då får du räkna med ett byte i Herrljunga* och då tar tågresan med västtågen cirka 2 timmar.

Läs mer om pris och avgångar på https://www.vasttrafik.se.

När du är i Herrljunga så kan du passa på att även handla i Herrljunga ciders gårdsbutik som inte ligger långt från Herrljunga station. Läs mer på https://minaresor.com/?p=3045

Jag hoppas att även du gör några bra köp (klipp) när du är här!

1 visning0 kommentarer

Comments


bottom of page