top of page

SAMARBETSPARTNERS

ERBJUDANDEN

Elskling

Varför betala för mycket för din el? lägg pengarna istället på din drömresa.
Jag jämför alltid min el varje år för att komma undan billigare.

Bus4you

Nettbuss erbjuder bussresor med högsta komfort. I sköna skinnfotöljer, med WiFi eluttag vid varje säte så du som resenär kan arbeta, surfa eller bara koppla av.

Parfym.se

Varför stressa och köpa parfym, hårvård och make up på flygplatsen när man kan köpa det billigare och smidigare hos Parfym.se?

Intresserad utav samarbete? 

Pr & Reklam policy

MIN POLICY

För mig står min och min bloggs integritet och mina läsares förtroende för mig alltid högst i kurs.

Mina läsare ska alltid kunna lita på att de produkter som jag exponerar på mina sociala kanaler (Facebook och Instagram) är sådant som jag står för till 100%.

Samarbeten & annonslänkar

Jag är positiv till samarbeten med företag som passar min varumärkesprofil och som ger mervärde till mina besökare.

Jag tar avstånd till samarbeten med spelföretag och banker som erbjuder snabblån då detta strider mot mina personliga åsikter att de som spelar kan hamna i ett spelberoende och därmed kan lockas till att ta ett snabblån.

Jag tar även avstånd till snus och tobaksreklam då jag inte brukar detta.

Om du tycker att din produkt eller tjänst känns relevant att synas på mina kanaler så är du välkommen att kontakta mig på patrick@minaresor.com

Annonslänkar

Annonslänkar (affilatelänkar, adlinks) innebär att, om du klickar på en annonslänk och köper något på aktuell webbshop, då får jag en viss procent i provision.

Detta påverkar absolut inte mitt val av de produkter som jag väljer att lyfta fram på mina olika sociala kanaler.

Annonsmärkning innebär att om du ser ett inlägg som är märkt med ”reklamsamarbete” så har jag fått en monetär ersättning av det aktuella företaget.

Annonsmärkning

Annonsmärkning innebär att om du ser ett inlägg som är märkt med ”reklamsamarbete” så har jag fått en monetär ersättning av det aktuella företaget.

Övrigt

Jag kommer aldrig att göra reklam eller annonsera för ett företag om jag inte tycker om eller kan stå för.

Jag reserverar mig alltid rätten att inte samarbeta med företag/ produkter som jag inte anser passar in på www.ellmantravelguide.com eller dess andra kanaler som lyder under minaresor.com.

Kontakta mig gärna för frågor och åsikter på patrick@ellmantravelguide.com

Kjell & Company

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik. Du kan hitta allt du behöver från smarta hem, elektronik, kablar och mobil-tillbehör

Avanza

Vill du spara pengar till din kommande resa så rekommenderar jag varmt Avanza Bank. Avanza är en digital plattform för sparande och investeringar. 

Webhallen

 Webhallen är Sveriges ledande  passionerade återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film.

BookBeat

Book beat är en digital prenumerationstjänst för Ljud och e-böcker  och de erbjuder dig 80 kronor i rabatt när du tecknar avtal med bookbeat.

One.com

One.com är ett webbhotell som erbjuder domäner till bra priser. Klicka på länken så får du 120 kronor i rabatt på ett webbhotell, 

Coolstuff

På CoolStuff.se kan du köpa roliga, fräcka och annorlunda prylar. Det finns prylar för alla högtider som alla hjärtans dag, fars dag, julen, examenstiden etc.

bottom of page